Stichting Wij Blijven Hier!

Wie zijn WIJ?

Stichting Wij Blijven Hier is het podium dat de verhalen vertelt van een divers collectief Nederlandse moslims waarmee ze hen een pro-actieve rol geeft in het maatschappelijk debat.

Nederland is veranderd en blijft veranderen. Wij benadrukken die verandering maar al te graag. Met veteranen en nieuwe denkers, die allemaal vooruit willen kijken. Wij Blijven Hier representeert geen collectief schapen, maar presenteert een breed scala aan individuen met een boodschap. Een mooie diversiteit aan pioniers, de nodige (zelf)kritiek en een vleugje humor.

  • Wij Blijven Hier is een (online en offline) platform dat zich op een kritische en betrokken manier bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken.

  • Wij Blijven Hier versterkt en verbindt de stem van kritische, vernieuwende en inspirerende geesten – waarvan de wereld in Nederland begint maar er zeker niet eindigt.

  • Wij Blijven Hier agendeert en vertelt gevraagd en ongevraagd het eigen verhaal.

  • Wij Blijven Hier is een onafhankelijke gesprekspartner voor partijen die geïnteresseerd zijn in onze leefwereld.

Het bestuur

Faisal Mirza – Voorzitter
Nabila Zerkouni – Secretaris
Abdelkarim El-Fassi – Algemeen bestuurslid
Aslm El-Gharabawy – Algemeen bestuurslid / Projectleider Wie Schrijft Die Blijft

Overige informatie

Kamer van Koophandel: 27313651

Bankrekening: NL43INGB0004078775 t.n.v. Stichting Wij Blijven Hier.

“WBH is de stem van de opkomende moslimgeneratie waar rekening mee dient  te worden gehouden. Voor mij persoonlijk een bron van een diversiteit aan verhalen, visies en veelzijdigheid van de moslims in NL.” – Fouzia